In het Van Gogh Museum Amsterdam

Studie in compositie, richtingen en beetje toon naar Zelfportret met verbonden oor van Vincent van Gogh. Had ik mijn kleurenpotloden maar meegnomen dan had ik nog veel meer uit deze studie kunnen halen.

Studie in toon en compositie naar Zelfportret van Eugène Delacroix. Johan, mijn vriend met wie ik graag musea bezoek, vind dit het beste portret van de tentoonstelling, omdat hij zichzelf neutraal heeft geschilderd. Eenvoudige compositie en positie van hoofd en romp, neutrale uitdrukking op zijn gezicht en een rustige achtergrond. Naakt en zonder oordeel.

Studie in compositie, richtingen en vormen naar Vincent van Gogh zonnebloemen schilderend van Paul Gauguin

Studie in compositie, richting, toon en kleur naar Portret van Van Gogh IV, een studie van Francis Bacon.

Op de tweede verdieping zijn een aantal hedendaagse kunstenaars te zien, Guillaume Bruère, Emo Verkerk en Rainer Fetting zijn zeer interessant.